Om Alcalablau

Alcalablau med basseng foran
Velkommen til vårt feriested, Alcalablau, et moderne tre-etasjes leilighetskompleks som ble ferdigstilt i 2004. Komplekset har fire blokker med heis i hver blokk med gangveier som gir tilgang til hver etasje. Alle leiligheter på bakkenivå har romslige terrasser med noen få trapper som fører ned til plenen og hageområdet. Leilighetene i topp-etasjen har en ekstra etasje med takterrasse, og noen med ekstra soverom og bad i denne etasjen. Alle leiligheter har overbygd biloppstilliingsplass i parkeringsområdet umiddelbar bak hver blokk. Det finnes to bilporter: en bak komplekset og en på nordsiden mellom blokkene I og IV.

Alcalablau har to store svømmebasseng som er knyttet sammen med en liten vannfall og en vannsklie. Bassenget på det lavere nivå er dyp og den andre er bred men dyp nær vannfallet og grunnere ved kantene for de yngste barn. Det er også et adskilt basseng for de minste. Om sommeren er det vakt ved bassengene fra 1100-1400 og fra 1700-1800.

Gress parasoler omkranser svømmebassengene og gir skygge fra sommersolen på gressplenen. Palmetrær rundt bassengene gir ytterligere skygge fra ettermiddagssolen. På innsiden av inngangsporten og rundt bassengene er det også dusjer for eierne og gjestene sine. 

Alcalablau ligger kun noen meter fra sandstranden Playa del Moro, en familievennlig strand som er 170 meter lang og som ligger behagelig mellom klippene på begge endene. Stranden er 33 meter bred og kan skryte av sin fin Dorada-sand. Bølgene er lave, for det meste, som gjør Playa del Moro en populær strand for småbarnsfamilier. Det er badevakt på strendene i sommermånedene, dusjer for å dusje vekk sanden før en returnerer til leiligheten eller bassengene over veien, samt søppelkontainere for papir og restavfall. Disse er tømt hver morgen. Stranden er rengjort og havet hver kveld om sommeren, klar for en ny solfylt dag på stranden. Playa del Moro var en av 5/6 strender i Alcossebre som ble tildelt EUs blåflagg i 2011 for renhet av både vann og strand. 

Sanddyner og kystvegetasjon direkte sør for Playa del Moro er bevart. En natursti, bygget i 2009, slynger seg mellom kystvegetasjon og sanddynene i sør og i nord langs strandveien til Playa Romana. Herfra er det en "boardwalk" som fører langs strendene Romana og Carregador før den møter hovedpromenaden i sentrum. Denne promenaden er vert for mange fargerike fortauskafeer, restauranter samt tapas- og iskrembarer.

I umiddelbar nærhet av
Alcalablau, er det restauranter, barer, pizzeriaer, butikker, hoteller, sykkelutleie sentre, strender, strandpromenader, bassenger, parasoller, sol og sand nok til å tilfredsstille de mest krevende turister.

Leilighetene:
Leilighet 126
Andre leiligheter
Det dype bassenget til høyre
Bassengene med vannfall og vannskli mellom
Bassengene med Blokk III i bakgrunn
Block IV Alcalablau fra bassenget
Playa del Moro

No comments:

Post a Comment