Leilighet 100

Hovedsoverommet leilighet 100
Velkommen til leilighet 100 ved Alcalablau, en svært moderne fullt-utstyrt leilighet ved sjøen i den valencianske landsbyen, Alcossebre.

Denne tre-roms leilighet har to bad, med trendy og moderne design og alle kvalitetsfasiliteter som er nødvendig for å gjøre oppholdet ditt så behagelig som mulig.
I stuen er det et nytt hjemmekinoanlegg med DVD- og satellitt-forbindelse. I stua er det en behagelig skinn sofa som utvides til en dobbeltseng for ekstra sove plass. Det er også en skinn benk som også kan brukes som en ekstra seng. "Habitat" spiseboret med seks skinnstoler gir sitteplass til seks voksne. Seksjonen inneholder et stort utvalg av øl, vin og vannglass. Her vil du også finne kuvertbrikker, duker, og noen brettspill.

Rustfrittstål hvitevarer fra Siemens
Det moderne kjøkkenet kan skryte av høykvalitets hvitevarer fra Siemens i rustfrittstål.  Det amerikanskstyle kjøl/frys har ismaskin og er tilknyttet leilighetens vannfilter. Så her er det ikke nødvendig å bære tunge vannflasker for drikkevann under oppholdet ditt i Alcalablau. I kjøkkenet er det en rustfrittstål oppvaskmaskin, ovn med state-of-the-art induksjonsplate i keramikk, og ovnens hylleseksjon dras ut for funksjonalitet -- alle fra Siemens.  Kjøkkenet har også mikrobølgovn, vannkoker, brødrister, espresso- og capuccino machine, kasseroler og alt som er nødvendig for matlaging. Bestikk, servise, glass, kopper, salatboller, ildfasteboller og -fat er alle inkludert.

Vaskerommet, som er adskilt, har Siemens vaskemaskin og tørketrommel, begge med lett-å-bruke symboler. Utedelen av air-conditioningsanlegg er også plassert i vaskerommet. Skyvevindørene i vaskerommet skal være åpne mens air-conditioningen er i bruk.

Soverommene er romslige og luftige. Hovedsoverommet har en dobbeltseng 160 x 200 cm, med individuelle dyner og dynetrekk. Madrassen er 30 cm dyp. Laken, puter, putevar og håndklær leveres. Det er en skuffseksjon med seks skuffer, samt et dobbelt garderobeskap, utelukkende til bruk av leieboere. I tilknytning hovedsoverommet er det eget bad med badekar og dusjhodet med elegante glassdører fra Porcelanosa. Servanten i glass er også fra Porcelanosa. Det er også et høyskap hvor håndklær og badematter lagres. Hårføner er tilgjengelig for alle gjester.

Gjestesoverommet har to enkle senger, hver 200 cm lange, med komfortable 30cm-dype madrasser. Sengene har dyner med trekk, lakener, puter og putevar. Det er ekstra dyner og puter i garderoben, for bruk på sovesofaen, når det trengs. Ekstra sengetøy og oppbevares i denne garderoben. Her er det også en innebygd enkelt garderobe, samt nattbordet og hyller.

View from the balcony apartment 100
Den romslige terrassen har et teak spisebord med benk og stoler. Et automatisk vanningssystem er installert, og blomsterkasser med petunia i bidrar til den sjarmerende sommerlig atmosfære. Vi har, i tillegg, plantet urter, for bruk av våre gjester. Ekstra vanning er nødvendig for å holde disse frodige.
Main ensuite bathroom with bathtub/shower, wash basin and WC

WiFi ble installert i komplekset i 2012. Dette er et betal-for-bruk system med kode tilgang. Prisene varierer fra €15 for to user tip €4 for to dager.  Kodene kjøpes fra hjørnebutikken "Crisdan"

Ved ankomst setter vi en flaske vin til avkjøling i kjøleskapet. Det er normalt kaffe og /eller te i skapet, samt salt, pepper og sukker.
For å sjekke kalendaren og/eller for å bestille send oss en epost alcalablau@gmail.com

For å lese mer om komplekset Alcalablau I se her.

Spacious and modern living/dining room
Living room with leather extendible divan

Floorplan similar to apartment 100 Alcalablau. Note: the guest bedroom in 100 has two single beds + bedside table
Alcalablau from the nature path on the beach Playa del Moro


Alcalablau with swimming pool in front
Sunbathing area with thatched parasols surrounding the pools
Winter light on a tranquill Playa del Moro
The promenade in Alcossebre village centre


No comments:

Post a Comment