Leilighet 126

Living room with leather divan which extends out to an extra double bed

Velkommen til vår leilighet ved den solrike kyststripen Costa Azahar ved Miiddelhavet i Spania.

Leiligheten er utstyrt med alt som er nødvendig for å tillate at dine ferieplaner oppfylles så enkelt som mulig. 


Leiligheten har to soverom og to bad, adskilt kjøkken og adskilt vaskerom. I dagligstua har vi en stor digital flatskjerm TV som har DVD og tilknytning til parabo. I stua finnes det en behagelig skinnsofa som utvides til sovesofa for to. I tillegg er det to bambus stoler som også brukes som eksta spisestoler. Spisebordet er stor nok for seks voksne. I seksjonen er det vannglass, vin- og sangria/øl glass. I stua er det også skuffseksjon hvor kuverter, duker, bordspill og bruksanvisninger oppbevares. 
Kjøkkenet er av høy standard og er utstyrt med rustfritt stål hvitevarer fra Siemens. Kjøl/frys har frukt- og grønnsaksskuffer samt en vinbeholder. Oppvaskmaskinen, også fra Siemens, har enkel automatiske innstillinger for lettvin bruk. Ovnen og kokeplate er av høyeste kvalitet, med uttrekkbar oven og induksjonskeramikk kokeplate. I tillegg har kjøkkenet mikrobølgovn, vannkoker, brødrister, espresso- og cappucino kaffemaskin, eggkoker, kjøkkenvekt og panner og kasseroler nok for å tilfredsstille det meste kresne matlagingsentusiast. Ellers er det bestikk, servise, glass, kopper, salatboller og ildfastefat.

Vaskerommet har en Siemens vaskemaskin og tørketrommel. Denne er godt å ha i lavsesongen. I vaskerommet er det også utedelen for den sentrale air-conditioningsanlegg. NB Skyvevinduene i vaskerommet må holdes åpne mens air-conditioning er i bruk.

Soverommene er romslige og luftige. Begge soverommene har to vinduer. Det største soverommet har en dobbelseng 160 x 200 cm, med to enkle dyner og trekk samt laken, puter og putevar. Det er en skuffseksjon med tre skuffer og speil, samt en dobbel garderobe, utelukkende til bruk for kunder. Det er ingen privat garderobe plass i denne leiligheten. I tilknytning til hovedsoverommet er det et stort ensuite bad med badekar/dusj med en elegant glassdør for å redusere søl, WC og håndvask. Ensuitebaderommet har to vinduer som tilfører naturlig lys. Hårføne er tilgjengelig for bruk av gjestene.
 

Gjestesoverommet har to enkle senger, hver 80 x 200 cm, med komfortable 30 cm dype madrasser. Sengene har nordiske dyner, puter, sengetøy, putevar og dynetrekk. Det finnes ekstra tepper / dyner i garderobeskapet i hovedsoverommet, samt ekstra dyner for sovesofaen, når det trengs. Ekstra sengetøy og håndkær oppbevares i en av kistene i gjestesoverommet, som forresten har en stor dobbel garderobe, samt nattbord og hyller.

Den romslige terrassen har et teak utvidbart spisebord og seks lettaluminium og nylon stoler. Sommerblomstene i blomsterkassene bidrar til en sjarmerende og sommerlig atmosfære. Vi har urter i sidekassene, blant annet timian, basilikum, rosmarin og noenganger persille - alle som kan brukes av gjestene.


WiFi ble installert i komplekset i 2012. Dette er et betal-for-bruk system med kode tilgang. Prisene varierer fra €15 for to uker til €4 for to dager.  Kodene kjøpes fra hjørnebutikken "Crisdan"
 

Ved ankomst legger vi en liter flaske vann i kjøleskapet, samt en flaske vin til avkjøling. Det er normalt kaffe og / eller te i skapet, samt noen salt, pepper og sukkerbiter.

For å sjekke tilgjengelighet og/eller for å bestille klikk her

For å lese mer om komplekset Alcalablau klikk here.
Fulltutstyrt kjøkken
Stua med stor flatskjerm TV med DVD
Gjestesoverommet med to enkle senger
Ensuite bad med badekar/dusj
Gjestebaderommet med skyvedører i herdetglass
SpisestueGulvplan leilighet 126 -- to trapper ned til plenen vises ikke her
Hovedsoverommet i tidsriktige farger og mye naturlig lys fra vinduene
Masse oppbevaringsplass i garderobeskapene og skuffseksjonen
Utsikt fra terrassen leilighet 126

Romslig terrasse med utvidet teak spisebord og seks stolerLeilighet 126 er på bakkenivå på hjørnet neste midt på foto
Alcalablau fra natursiten ved Playa del Moro


Alcalablau med svømmebasseng foran
Bassengene omringet av parasoler
Vinterlys på en rolig Playa del Moro
Promenaden i sentrum av Alcossebre


No comments:

Post a Comment